На Київщині масажист оздоровчо-реабілітаційного центру під час сеансу згвалтував підлітка

У Броварах 46-річний чоловік вчинив сексуальне насильство відносно неповнолітнього на території оздоровчо-реабілітаційного центру. Про це повідомив начальник головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, передають Патріоти України.

"Зґвалтував 15-річного хлопчика. Масажисту повідомили про підозру", - зазначив Нєбитов.

За інформацією очільника поліції Київщини, підліток через певні вади зі здоров'ям тривалий час відвідував процедуру масажу. Під час чергового сеансу, на який неповнолітній прийшов сам, зловмисник і вчинив наругу.

"Ґвалтівник скористався безпорадним станом дитини та з метою задоволення своєї статевої пристрасті здійснив дії сексуального характеру", - йдеться у повідомленні.

Нєбитов зазначив, що зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...