На Київщині після зіткнення загорілося авто, є постраждалі (фото)

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в ході якої один з автомобілів загорівся. В результаті події постраждали чотири людини, серед них діти. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, близько 14:00 на автодорозі Київ-Чернігів поблизу села Скибин сталася ДТП, в результаті якої виникло загоряння автомобіля.

За попередніми даними, зіткнулися «ВАЗ-2115», за кермом якого перебував 32-річний водій, який рухався попереду BMW X5. В результаті зіткнення сталося загоряння «ВАЗа».

«32-річний водій і його пасажири: дружина і двоє неповнолітніх дітей семи і дев’яти років отримали тілесні ушкодження і були доставлені в лікарню для надання допомоги», – йдеться у повідомленні.

На місці події працюють працівники патрульна поліція, слідчо-оперативна група, рятувальники та медики. Після встановлення всіх обставин ДТП правоохоронці нададуть правову кваліфікацію.

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...