На межі? У Зеленського зробили тривожну заяву про опалювальний сезон

Представник президента Володимира Зеленського в Кабінеті міністрів Андрій Герус заявив, що в Україні низький запас вугілля для опалювального сезону, повідомляють Патріоти України.

За його словами, на складах генеруючих компаній перед осінньо-зимовим періодом мало вугілля в той час, як Україна готова до опалювального сезону на 65%.

"У нас є ситуація, коли у нас досить низьке накопичення вугілля на складах, і у нас була гостра дискусія з компаніями теплового генерування", - сказав Герус.

Він заявив, що в діалозі з великими компаніями було підкреслено про неможливість використання запасів вугілля на складах як шантаж заради отримання високих тарифів.

Також Герус вважає, що зимовий період 2019 року буде складним, оскільки існують суперечки з компанією "Газпром" (Росія) з приводу транзиту газу, які можуть вплинути на ринок газу в Україні.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...