На Харківщині рецидивіст кілька днів переховувався від господаря на горищі будинку, а потім спустився і вбив

На подвір'ї біля будинку в селі Грушуваха Барвінківського району на Харківщині знайшли вбитим 79-річного чоловіка 11 січня.

Підозрюваного затримали. Ним виявився 26-річний раніше судимий житель села Мечебилово Барвінківського району. Він кілька днів таємно проживав на горищі будинку потерпілого. А потім побив до смерті й пограбував, 13 січня повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Зловмисник почув телефонну розмову чоловіка та зрозумів, що потерпілий в цей день отримав пенсію. Через незачинені двері злодій зайшов до кухні, викрутив запобіжники електролічильника і знеструмив будинок. За допомогою телефонного ліхтарика та запальнички він знайшов 50 гривень, наручний годинник і мобільний телефон. У цей час власник будинку помітив незнайомця і вдарив його палицею. Зловмисник у відповідь побив дідуся ногами та забрав у нього з кишені штанів 800 гривень", - розповіли в поліції.

У підозрюваного вилучили зарядний пристрій, сім-картку потерпілого та наручний годинник. Гроші він встиг витратити, а мобільний телефон загубив.

Чоловіку повідомили про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.


Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...