На очах онуків та правнуків: Пара, якій заборонили одружитись у юності, повінчалась через 60 років (фото)

У Великій Британії у віці 79 та 78 років одружилась пара, якій батьки заборонили бути разом у юності. Вони знайшли одне одного аж через 60 років. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України.

У 1963 році Лен Олбрайтон, якому тоді було 19 років, зробив пропозицію своїй 18-річній коханій Джанет Стір. Проте батьки заборонили їм бути разом. Через це пара мріяла втекти з Британії до Австралії.

Лен Олбрайтон тоді таки переїхав за океан та чекав на свою кохану. Проте батьки Джанет дізналися про заручини своєї доньки-підлітка і заборонили їй їхати. Так шляхи закоханих розійшлись. Лен одружився з австралійкою і народив трьох дітей, а Джанет залишилася у Великій Британії і стала заміжньою матір'ю двох дітей.

2015 року чоловік розлучився та вирішив розшукати кохання своєї юності. Він повернувся до Великої Британії і з'явився біля будинку Джанет на острові Уайт.

На той час жінка все ще була заміжня, але знову зустрілася з Леном через два роки, коли її чоловік помер від раку.

Вона навіть зберегла обручку, яку отримала від нього, будучи 18-річною дівчиною. Пара відновила свій роман 2018 року та почала жити разом. Закохані одружилися у лютому 2023 року, у віці 79 і 78 років, на очах у своїх дітей, онуків і правнуків.

Згадуючи їхню несподівану зустріч у 2015 році, Джанет сказала: "Я ледь не померла, коли зрозуміла, що це він стоїть біля мого садового паркану. Я була рада, що він шукав мене. Я багато думала про нього в той час".

Вона тримала його особу в таємниці від свого першого чоловіка, стверджуючи, що Лен був незнайомцем, який запитував дорогу. Минулого року Лен зробив пропозицію вдруге - і пара вирішила таки бути разом. Тепер люди кажуть, що дуже щасливі, бо все життя мріяли бути разом.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...