На Олімпіаді-2022 після півфіналу змішаної естафети у шорт-треку за неспортивну поведінку дискваліфікували збірну Росії

Збірна ОКР з шорт-треку (Семен Єлістратов, Костянтин Івлієв, Павло Сітніков, Катерина Єфременкова, Софія Просвірнова та Ганна Серьогіна) була дискваліфікована у півфіналі Олімпіади-2022 у Китаї. Російські спортсменки не змогли правильно передати естафету, завадивши суперникам. Також вони спровокували падіння опонентки, зазначають Патріоти України.

Судді після перегляду відеоповторів вирішили покарати росіянок. Також було дискваліфіковано збірну США за блокування суперниць.

Зважаючи на те, що дві команди вибули з боротьби, а Китай показав найкращий час, саме команду господарів Олімпіади відправили одразу до головного фіналу, де вона стала чемпіонкою. Друге місце в Італії. Бронзова нагорода в Угорщини.

Результати виступів

В інтерв'ю "МатчТВ" Єлістратов заявив, що згоден з покаранням, оскільки перешкоди справді були.

"Було два моменти, нам показали відео. Сперечатись було безглуздо. Не можу сказати за нашу сторону, я знімав ковзани. Хто подавав запит – гадки не маю", – зазначив Єлістратов.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...