На перший погляд це просто: 101-річна любителька випивки та вечірок розкрила секрет довголіття

101-річна мешканка Великобританії відзначила черговий день народження, розкрила секрет свого довголіття та дала пораду, як прожити щасливе життя. Про це повідомляє InYourArea, передають Патріоти України.

Айна Бікертон із Единбурга відзначила знаменну дату в компанії співробітників і постояльців будинку для людей похилого віку, в якому проживає з 2020 року. Привітати родичку приїхав син, онуки та правнуки.
Бікертон зізналася, що в молодості була великою любителькою вечірок із танцями та випивкою. Секретом свого довголіття британка вважає, що завжди легко ставилася до життя. «Мій секрет у тому, щоб менше бурчати, і не сприймати життя надто серйозно. Плачеш завжди на самоті, а смієшся в компанії. Сміятися набагато приємніше», — порадила молоді пенсіонерка.
Жінка розпочинала кар'єру в друкарні, а потім кілька десятиліть працювала кондуктором автобуса. Бікертон любила цю роботу, тому що потрібно було багато спілкуватися з різними людьми. У будинку для людей похилого віку жінка багато читає і слухає Френка Синатру, якого обожнює з юності.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...