На подвір’я нардепа від "Слуги народу" кинули "коктейль Молотова"

Поліція відкрила справу за статтею про погрози депутату.

Михайло Лаба. Фото: Фейсбук.

Невідомі кинули пляшку з легкозаймистою речовиною на подвір’я народного депутата від «Слуги народу» Михайла Лаби, повідомляють Патріоти України.

За інформацією поліції, інцидент стався вночі 15 травня в селі Невицьке на Закарпатті. Невідомий влучив «коктейлем Молотова» в альтанку, унаслідок чого вона згоріла. Пожежу господарям вдалося погасити самостійно, ніхто не постраждав. На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції, експерти криміналісти та кінологи.

За даним фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 346 Кримінального кодексу України, тобто погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча. Поліцейські досліджують слідову картину вказаного злочину та вживають всіх необхідних оперативно-розшукових заходів для встановлення та затримання особи причетної до підпалу.

Це варто знати: Чи страхують квартири від "прильотів" і як убезпечити житло під час війни

субота, 30 березень 2024, 10:28

Через російська агресію зруйнувано тисячі об’єктів нерухомості по всій Україні, часто без житла залишилися цілі родини. Зазвичай війна для страхових компаній - це форс-мажор, і в договорах страхування це виняток. Але отримати компенсацію за зруйноване ...

"Клік-клік - і одружені": Українці зможуть одружуватися онлайн за кілька кліків - уряд підтримав постанову

субота, 30 березень 2024, 9:57

Кабінет міністрів підтримав постанову щодо реєстрації шлюбу онлайн. Тепер українці матимуть змогу одружуватися просто в застосунку "Дія". Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. «Українці зможуть одр...