На Прикарпатті вбили кримінального авторитета - знайшли застреленим у кріслі стоматолога

У понеділок, 14 лютого, в місті Яремче Івано-Франківської області у стоматологічному кабінеті вбили чоловіка. Невідомий зловмисник забіг до приміщення та кілька разів вистрілив у жертву, після чого втік. Про це поінформували на сторінці ГУ НП в Івано-Франківській області у Facebook. Водночас місцеве видання "Галицький кореспондент" пише, що вбитого звали Ігор Дутка - він був кримінальним авторитетом, відомим за прізвиськом "Сухий", зазначають Патріоти України.

У поліції повідомили, що лікар-стоматолог, який став свідком розстрілу пацієнта, звернувся до правоохоронців о 18:45. На місце прибули медики, однак поранений помер, коли йому надавали першу допомогу. На виклик до стоматології прибули криміналісти, кінологи та слідчо-оперативна група. Поліцейські з'ясовували всі обставини розстрілу людини. Задля розшуку зловмисника на Прикарпатті було оголошено спеціальну поліцейську операцію. Аби оперативно знайти стрільця задіяли всі оперативні служби і наряди поліції.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...