На рейтинг Зеленського не вплине: Астролог розповів, чи потрібні Україні паради на День незалежності

Найсильніша держава в світі Сполучені Штати Америки кілька десятиліть не проводила паради на День незалежності США.

За словами астролога Влада Росса, проведення військового параду на День незалежності зараз недоречне. Про це він розповів у коментарі ЗМІ, передають Патріоти України.

"Найсильніша держава в світі Сполучені Штати Америки кілька десятиліть не проводила паради на День незалежності США. І тільки Трампу чомусь спало на думку в цьому році провести парад, як у Москві, що й було зроблено 4 липня. Тобто найбільш впливова держава на планеті не має традиції проведення військових парадів, але при цьому у неї залишаються найбільш могутні війська", - зазначив астролог.

За словами Росса, Зеленський абсолютно правильно зробив, відмовившись від ідеї параду в День Незалежності України. "Принаймні, тепер не буде розкрадено чергову кругленьку суму з державної скарбниці. Адже половина тих грошей, які виділяються на паради, осідає в чиїхось кишенях. А так, гроші підуть на справу – на премії українським військовослужбовцям. Що набагато корисніше". - пояснив експерт. Вся військова міць і сила України потрібна на сході країни, а не в Києві, упевнений Росс.

"Поки не закінчилася війна, доречніше, щоб військова техніка і озброєння були на Донбасі. А от коли війна закінчиться, перестануть стріляти, тоді можна буде проводити паради і урочисто проводити військову техніку по Хрещатику. А за рейтинги Зеленському з цього приводу не варто переживати: симпатиків це не відштовхне", - резюмував він.

Джерело: Главред

Обов'язкова ідентифікація в дії: Хто із пенсіонерів в Україні ризикує залишитися без виплат

вівторок, 16 квітень 2024, 6:52

Оформлення пенсійних виплат є важливим процесом, що вимагає від одержувачів регулярного підтвердження свого статусу. Про це повідомили в Головному управлінні Пенсійного фонду України у Вінницькій області, передають Патріоти України. Як кажуть чиновники...

Повівся на забаганку малого собі на голову: Американець подарував синові восьминога і незабаром дуже пошкодував про це (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 5:58

Спочатку сім'я з подивом виявила, що замість самця їм продали самку. Трохи згодом Терренс відклала яйця, які виявилися заплідненими. У результаті замість одного восьминога у Кліффордів з'явилося ще 50 штук. Кемерон Кліффорд, 36-річний стоматолог з Окла...