На Рівненщині батько переїхав 5-річного сина на тракторі - нещасна дитина потрапила до лікарні в тяжкому стані

У Рівненській області батько переїхав свого 5-річного сина на тракторі. Як повідомляється в Facebook Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги, інцидент трапився 28 квітня у селі Зносичі Сарненського району, передають Патріоти України.

З‘ясувалося, що батько разом з сином обробляли земельну ділянку на тракторі. Під час його руху хлопчик випав та потрапив під колесо. "Батько зупинився, щоб допомогти дитині. Син залишився під колесом, тим самим було завдано ще більше травм", – йдеться в повідомленні.

Коли прибули медики, хлопчик був у свідомості. Йому надали необхідну медичну допомогу та терміново госпіталізували. Попередній діагноз: перелом основи черепа, закрита черепно-мозкова травма, тупа травма живота. Про подію повідомлено поліцейським.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...