На Тернопільщині померла через зернятко однорічна дівчинка: Батьки звинувачують лікарів (відео)

За словами тітки дитини, сім'я півгодини чекала педіатра.

У Тернопільській області померла однорічна дитина. Дівчинка задихнулася через кукурудзяне зернятко, яке потрапило їй в дихальні шляхи. Батьки звинувачують лікарів, мовляв, ті не надали потрібну медичну допомогу. А медики своєю чергою кажуть, що батьки дівчинки розвернулися і пішли, повідомляють Патріоти України.

Маленькій Евеліні було всього 1 рік і два місяці. Вдома вона гралася з торбочкою з кукурудзяним зерном. Мати дівчинки запідозрила недобре, коли дитині стало погано. Вони поїхали в місцеву лікарню, їх прийняли в травмпункті. За словами тітки дитини, сім'я півгодини чекала педіатра, в цей час маленька Евеліна страшенно зблідла і стала задихатися.

Районний педіатр озвучує іншу версію. Мовляв, медики, пропонували сім'ї викликати швидку допомогу, але ті відмовилися, а потім і зовсім зникли з дитиною. Тітка Евеліни підтверджує, що вони пішли з лікарні, але тільки тому що там не надали належної допомоги. Вони звернулися в іншу лікарню, але і там хірург нічим не зміг допомогти дитині. Лікар сказав, що дитину потрібно терміново везти до Тернополя.

Через годину матір з дитиною і сестрою знову повернулися в першу лікарню, але було пізно. Дитина задихнулася. Після розтину тіла з'ясувалося, що причиною смерті стало кукурудзяне зерно, яке потрапило в дихальні шляхи.

Джерело: ТСН.ua

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...