На Україну насувається спека: Синоптики розповіли, коли температура стрибне до +30

Погода в Україні найближчими днями приємно порадує жителів більшості областей. Температура повітря почала підвищуватися і до кінця святкових вихідних очікується до +28 +30 градусів в декількох областях. Грози та дощі трохи відступлять, а сильний вітер вщухне, передають Патріоти України.

В суботу стовпчики термометрів піднімуться до +24 +29 градусів у більшості областей. Прохолодніше буде тільки на Заході України, від +18 до +23 градусів, повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що нічна температура повітря почне підійматися, у суботу очікується від +12 до +16 градусів. Вітер південний, помірний.

"Дощі та грози завтра очікуються на Півночі, локально в центрі та місцями у західних областях. На решті території опадів не буде", - повідомила Діденко.

Вона розповіла, що в неділю, на Трійцю, в Україну увірветься справжнє літо і стовпчики термометрів підуть вгору. "7-го червня, на Трійцю, грозові дощі пройдуть лише в західній частині, а в основному в Україні буде сухо. В неділю вже спекотно, +25 +30 градусів, на Заході +21 +24 градуси", - додала синоптик.

У Києві в суботу, 6 червня, пройде дощ з грозою і потеплішає до +25 градусів, в неділю буде сухо, без опадів, а температура повітря підніметься до +27 градусів.

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...