На Україну суне "сніговий Армагеддон" з морозами

Понеділок, 27 грудня, буде останнім відносно «спокійним» днем перед ударом стихії у вигляді сильного снігу та вітру, який накриє багато областей у вівторок, зазначають Патріоти України.

За прогнозом Укргідрометцентру, 27 грудня буде морозна погода з температурою від -2 до -8 вдень та −7…−14 вночі. На півдні та Закарпатті буде вдень +1…-3 та до -6 вночі. Опади у вигляді снігу можливі у деяких західних та південних областях.

Але вже 28 грудня стихія завдасть удару по центру, сходу та частині південних областей країни. Тут очікується сильний сніг та вітер до 7−12 метрів за секунду. При цьому морози теж йти не збираються.

На щастя, негода затримається в Україні ненадовго, і вже у середу, 29 грудня, атмосферний фронт залишить більшу частину України за винятком кількох районів на заході та сході країни, де залишається високою ймовірність снігопадів. У цілому температура підвищиться до +2… -4 вдень, вночі від 0 до -7 градусів.

У Києві 27 грудня протягом дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вдень −4…−6 градусів, на ніч до -10. У вівторок, 28 грудня, мінуси посиляться. Хмарно. Усю другу половину дня йтиме сніг.



Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...