На війні загинув футболіст Микола Жидков - він повернувся з Польщі, щоб боронити країну

На війні загинув футболіст Микола Жидков, який повернувся до України з Польщі, щоб захистити її від російських окупантів. Про це повідомляється на сторінці футбольного клубу "Wegrzcanka" у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

"На війні за нашим східним кордоном загинув гравець LKS Węgzcanka, який восени минулого року повернувся в Україну, щоб мужньо захищати свою родину, друзів та Батьківщину від російської агресії", - йдеться у повідомленні.

"Мікі був дуже милим та ввічливим хлопцем, не було людини, яка б його знала і не любила б. Коли він виходив на поле, він боровся з останніх сил, щоб принести своїй команді перемогу, а коли справа дійшла до боротьби за свободу своєї країни, він пожертвував тим, чим може бути людина в такому молодому віці - він пожертвував власним життям", - додали у клубі.

Що відомо про Миколу Жидкова

Відомо, що футболіст грав за польський футбольний клуб "Wegrzcanka" з 2020 по 2022 рік. У листопаді на сторінці клубу з'явилося повідомлення про те, що Жидков ухвалив рішення повернутися до України, щоб захищати її кордони. Вони оприлюднили кадри зворушливого прощання з ним. "Мікі, ти ще раз доводиш усім нам, що ти не тільки чудовий футболіст, але, перш за все, чудова людина", - написали вони.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...