На війні загинув тренер спецпризначенців із Івано-Франківська

У неділю, 16 жовтня, стало відомо, що у бою з російськими окупантами загину тренер спецпризначенців, воїн ЗСУ з Івано-Франківська Анатолій Маюк. Про це у facebook повідомив товариш загиблого, викладач франківського Університету Короля Данила Олександр Загурский, передають Патріоти України.

"Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, такі і наших військових. Сьогодні зранку надійшла сумна звістка про загибель українського воїна, жителя м. Івано-Франківська Маюка Анатолія Миколайовича", – йдеться в повідомленні.

Відомо, що завершивши кар’єру тренера із силових єдиноборств у різних силових структурах й ЗСУ, Анатолій вийшов на пенсію. Тренуючи спецпризначенців, він став позаштатним масажистом вояків. А вже на пенсії здобув освіту й державного зразка профільний сертифікат з лікувального й спортивного масажу. Відкрив власний приватний кабінет, обійшовши перед тим для навчання відомих і невідомих загалу народних цілителів.

Будучи на передовій, життєвим кредом Анатолія було: "Хребет на місце ставлю, виправляю защемлені нерви та м’язи, прибираю неврози тощо. Справляюся із наслідками контузій при хронічних головних болях, стресовими фізіологічними розладами – усього не перерахуєш. Але – коли в мене на те є час. Бо головне для мене – бити окупантів".

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...