На виборах в Намібії переміг Адольф Гітлер - і це зовсім не жарт, а реальний політик (фото)

У Намібії перемогу на виборах отримав політик, названий батьками на честь лідера нацистської Німеччини Адольфа Гітлера. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Адольф Гітлер Уунона (Adolf Hitler Uunona) був обраний 85 відсотками голосів у колишній німецькій колонії, де деякі вулиці, місця і люди до цього часу носять німецькі імена.

Отримавши місце в списку правлячої партії СВАПО (Народна організація Південно-Західної Африки, - "Апостроф"), Адольф Гітлер наголосив, що він "не має ніякого відношення" до нацистської ідеології.

"Мій батько назвав мене на честь цієї людини. Він, ймовірно, не розумів, що уособлював Адольф Гітлер. У дитинстві я вважав це абсолютно нормальним ім'ям. Тільки будучи підлітком, я зрозумів, що ця людина хотіла підкорити весь світ", - сказав політик.

Він додав, що те, що його звуть Адольф Гітлер, не означає, що він хоче завоювати Ошану (регіон, в якому він виграв вибори). "Це не означає, що я прагну до світового панування", - додав Адольф Гітлер Уунона.

Політик отримав 1196 голосів на останніх виборах в порівнянні з 213 голосами, які отримав його опонент. Перемога дала йому місце в регіональній раді.

Намібія, яка носила назву Німецька Південно-Західна Африка, була німецькою колонією з 1884 року, поки імперія не втратила свої володіння після Першої світової війни.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...