На виїзд з Криму та в'їзд величезна черга: "Якими словами люди в черзі висловлюються про Кабмін і всю українську владу, можете і не питати", - Чубаров про термінову евокуацію

О 8.00 годин українські КПВВ на адмінкордоні з Кримом припиняють роботу мінімум до 30 серпня. Тисячі людей заскочені зненацька, і це не лише кум Путіна Медведчук з дружиною та соратниками та інші колаборанти, опортуністи, окупанти.

На контрольному пункті в'їзду/виїзду Армянськ - Каланчак зі сторони окупованого Криму утворилася черга на виїзд з півострова, яка постійно поповнюється. Про це повідомив голова меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, зазначають Патріоти України.

"Очевидці повідомляють про те, що зі сторони окупованого Криму (перехід Армянськ - Каланчак) зібралася черга близько 300 осіб на виїзд з Криму, яка постійно поповнюється.

Причина - вчорашнє (8 серпня) рішення Кабміну України про тимчасові обмеження перетину пунктів пропуску з тимчасово окупованим Кримом.

Люди, які в'їхали в Крим з материкової частини України, як і жителі Криму, які збиралися по справах відвідати материк, бояться опинитися закупореними в Криму. Російські окупанти з оформленням документів не поспішають.Якими словами люди в черзі висловлюються про Кабмін і всю українську владу, можете і не питати", - написав Чубаров у Facebook.

 КПВВ Армянськ - Каланчак
Що передувало: 8 серпня Кабінет міністрів прийняв рішення про тимчасове припинення роботи КПВВ на адмінкордоні з окупованим Кримом. Термін дії обмежень — з 8:00 9 серпня до 8:00 30 серпня.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...