На Закарпатті обвалився міст з автівками, є постраждалі (фото)

У Закарпатській області впав автомобільний міст через річку Тересва. Є постраждалі. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

За його даними, інцидент стався на дорозі Н-09 в районі Бедевлянської об'єднаної територіальної громади. "Там під час руху автомобілів провалилася секція моста разом з вантажівкою і легковим автомобілем. Постраждали люди", - йдеться в повідомленні.

За попередньою інформацією, пошкоджено два авто: легкова Skoda з польськими номерами та вантажівку. У легковику було 5 осіб. "1 жінка у важкому стані. Загалом 3 постраждалих. Ще один пасажир без сильних травм. Водій вантажівки без травм", - пише журналіст.

Також Глагола публікує фото з місця події, за якими видно, що проліт моста зруйнований повністю. На місці працюють рятувальники, медики та поліція.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...