На Закарпатті раптово зникла знаменита мінеральна вода

Оздоровчі комплекси, санаторії та просто джерела залишились без знаменитої "Шаянської".

Місцеві кажуть, що вода зникла ще кілька місяців тому, майже у всіх руслах. Оздоровчі комплекси, санаторії та просто джерела залишились без знаменитої "Шаянської". Подейкують, що сталось це через буріння ще однієї свердловини, повідомляють Патріоти України.

Вода "втекла" чи то змінила підземне русло. І зараз її намагаються знайти, бо на лікувальній мінеральній "Шаянській" тут побудований мало не весь бізнес.

Згодом інформацію про зникнення мінеральної води спростували в адміністрації санаторію "Шаян". За інформацією директора ДП "Санаторій Шаян" Любомира Прокоповича, ніякої нової свердловини в Шаяні не бурять, а рівень води не те що впав, а навпаки - підвищився, бо в карантин санаторій не працював і споживання суттєво зменшилося в цей період.

В коментарі журналістам директор ДП "Санаторій Шаян" Любомир Прокопович розповів, що бювети з мінеральною водою відключили через введення карантинних заходів та щоб уникнути ймовірного скупчення людей.

— Мінеральної води є достатньо і вона відповідає всім вимогам. Також є ліцензія, — зазначив Любомир Прокопович.
Також керівник санаторію зазначив, коли буде відповідна постанова уряду і санаторій запрацює, мінеральну воду одразу подадуть у бювети.
Джерело: Мукачево.NET

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...