На Житомирщині вбили "відьму", вбивця затриманий

​​Чоловік прагнув поквитатись ще з кількома жінками, яких підозрював у чорній магії.

У селі зникла 80-річна жінка. Згодом її тіло із синцями на шиї знайшли неподалік села. Вбив пенсіонерку сусід, бо вважав відьмою, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

У Квітневому всі обговорюють вбивство 80-річної Марії Адамівни. Вона зникла за кілька годин перед вбивством. Пішла на пошту за пенсією і не повернулася. Рідні одразу кинулися на пошуки. "Вона не могла так просто пропасти. Думав, що якісь дітлахи чи наркомани позарились на пенсію, що вона отримала, або збила машина та десь вивезла", - розказує родич вбитої Володимир Соловйов.

Сусіди кажуть, що бачили, як бабуся поверталася з райцентру. Додому вона так і не дійшла. Тіло жінки поліція знайшла наступного дня за кількасот метрів відсела. На шиї загиблої були синці. Поруч з тілом - її сумка із гаманцем. У ньому вся пенсія – чотири тисячі гривень. Тож версія про пограбування відпала одразу. Коли слідчі почали опитувати сусідів, то вийшли на 48-ми річного чоловіка, який жив поруч з бабусею.

"Він повністю визнав провину, мотивами були сварки протягом тривалого часу", - каже слідча слідчого управління ГУНП у Житомирській області Катерина Денисюк.
У селі розповідають, що затриманий зненавидів сусідку, бо вважав, що жінка наводить на нього порчу. Про вбивство і порчу чоловік сам розказав поліції. Вважав, що його сімейному щастю заважають одразу три сільські бабусі, зокрема, й рідна мати. "Виявилося, що він хотів вбити бабусю одну, потім другу і третю, а лише тоді він зможе одружитися. Якщо ми б не знайшли Марію Адамівну, він міг би ще вчинити вбити. Так у селі міг би з'явитися серійний убивця", - розказує сільський голова Анатолій Олійник.

Мати чоловіка у провину сина не вірить. Натомість те, що сусідка наводила на нього порчу – підтверджує. Родичі загиблої запевняють, жодного відношення до чорної магії Марія Адмівна не мала. "Її в селі дуже любили, вона ветеран праці, все життя проробила на хмелю", - каже Володимир Соловйов.

Підозрюваний у вбивстві бабусі під вартою. За навмисне убивство йому загрожує до 12 років за гратами. Якщо психіатрична експертиза доведе його неповносправність, він буде визнаний неосудним.

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...