Наче у фільмі жахів: У німецькому порту торнадо підхоплював людей і жбурляв у воду (відео)

Увечері в середу, 29 вересня, у німецькому портовому місті Кіль на березі Балтійського моря з’явився потужний торнадо, який зривав дахи, піднімав у повітря різні предмети на вулицях і навіть підхоплював людей, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання Stern, в результаті розгулу стихії постраждало щонайменше семеро осіб. Потужний торнадо пройшов біля берега, у цей час на пристані перебували люди, які й постраждали. За даними поліції, торнадо підкинуло кількох людей у повітря, після чого вони впали у воду.

Екстрені служби, які зараз працюють на місці надзвичайної події, госпіталізували 6 осіб, троє з яких - у важкому стані. Ще одному постраждалому надали допомогу на місці. "На основі фотографій ми припускаємо, що це був смерч", - сказав у коментарі журналістам Майкл Баудіц з німецької метеорологічної служби (DWD).

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...