"Найгірший автогол в історії": Французький голкіпер головою з 16 метрів відбив... не туди (відео)

Французький голкіпер люксембурзької команди "F91 Дюделанж" Дідьє Деспре відзначився неймовірним автоголом у першому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій проти "Сент-Патрікс Атлетік" з Ірландії. 24-річний воротар молодіжної збірної Франції примудрився відправити м'яч у свої ворота ударом головою з лінії штрафного майданчика, повідомляють Патріоти України.

Програючи 0:1 господарі кинулися атакувати і змусили помилитися Дідьє. На 21-й хвилині після рикошету м'яч полетів у бік воріт "Дюделанжа". Воротар неправильно оцінив траєкторію круглого снаряда та спробував його вибити головою. Але замість того, щоб вирушити далеко в поле, шкіряна сфера по-зрадницькому полетіла назад точно в сітку.

Ця помилка не стала критичною в матчі, оскільки форвард гостей Оґе-Сітсе ван Лінґен зробив хет-трик, що дозволило "Дюделанжу" виграти 3:2 і вийти в наступний раунд. Але після матчу фанати в Twitter влаштували справжню вакханалію, зацькувавши голкіпера-невдаху. Один із користувачів назвав забитий м'яч "найгіршим автоголом в історії".

У той час як другий стверджував, що цей гол увійшов до "п'ятірки найкращих автоголів за всю історію". Третій написав у Твіттері: "Радій, що це сталося, поки я ще живий". А інший додав: "Однозначно, відео має стати вірусним ще до того, як гра закінчиться".

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...