Квасоля - одна з найдавніших бобових культур. Вона дуже корисна для організму кожного з нас і прекрасно доповнює страви, які всі ми дуже любимо. Квасоля містить до 25% білка, засвоєння якого досягає 70-80%, передають Патріоти України.
Зараз якраз час заготовок на зиму, і Главред підкаже самий просто і смачний рецепт квасолі, як в магазині на зиму, щоб ваша майбутня зима була смачною. Квасоля є різних кольорів - біла, червона, чорна, стручкова квасоля. І всі види прекрасно підходять до борщу, супу, салатів, або просто як окрема закуска.
Вам потрібно:
Квасолю промити і залити водою на 6-8 годин, щоб зерна розбухли, можна залишити на ніч. Як тільки квасоля на зиму набухла, промиваємо добре під проточною водою, і ставимо на плиту для варіння.
Квасолю на зиму в томатному соусі варити приблизно годину. Для соусу у великій мисці потрібно з'єднати томатну пасту і воду, добре все розмішати. До отриманої томатної суміші додаємо сіль, і спеції за смаком. Нашу зварену квасолю перекладаємо в томатний соус і варимо приблизно 2 години на слабкому вогні.
Готову квасолю в томатному соусі перекладаємо в банки, попередньо ошпарені окропом. Відразу закочуємо і перевертаємо догори дном. Залишаємо для повного охолодження до ранку. Зберігати квасолю на зиму в томаті в прохолодному місці.
В Одесі 23-річна дівчина створила фейковий сайт для оплати паркування та ошукала п'ятьох людей на 22 700 гривень, передають Патріоти України з посиланням на Головне управління Національної поліції в Одеській області. . Повідомляється, що до правоохоро...
У матчі третього туру Першої ліги України Металург вдома зіграв внічию з тернопільською Нивою (1:1). Рахунок у матчі відкрив 21-річний Дмитро Іродовський, який вийшов на поле на 55-й хвилині, а вже на 58-й він вдарив з меж штрафної, але досить з дальнь...