Квасоля - одна з найдавніших бобових культур. Вона дуже корисна для організму кожного з нас і прекрасно доповнює страви, які всі ми дуже любимо. Квасоля містить до 25% білка, засвоєння якого досягає 70-80%, передають Патріоти України.
Зараз якраз час заготовок на зиму, і Главред підкаже самий просто і смачний рецепт квасолі, як в магазині на зиму, щоб ваша майбутня зима була смачною. Квасоля є різних кольорів - біла, червона, чорна, стручкова квасоля. І всі види прекрасно підходять до борщу, супу, салатів, або просто як окрема закуска.
Вам потрібно:
Квасолю промити і залити водою на 6-8 годин, щоб зерна розбухли, можна залишити на ніч. Як тільки квасоля на зиму набухла, промиваємо добре під проточною водою, і ставимо на плиту для варіння.
Квасолю на зиму в томатному соусі варити приблизно годину. Для соусу у великій мисці потрібно з'єднати томатну пасту і воду, добре все розмішати. До отриманої томатної суміші додаємо сіль, і спеції за смаком. Нашу зварену квасолю перекладаємо в томатний соус і варимо приблизно 2 години на слабкому вогні.
Готову квасолю в томатному соусі перекладаємо в банки, попередньо ошпарені окропом. Відразу закочуємо і перевертаємо догори дном. Залишаємо для повного охолодження до ранку. Зберігати квасолю на зиму в томаті в прохолодному місці.
У Черкасах тренерка дитячого танцювального гуртка, який діяв на базі школи № 20, зібрала кошти на поїздку дітей до Грузії, однак, за словами батьків, програла їх у казино. Про інцидент повідомили батьки вихованців гуртка до місцевого видання 18000. Под...
В водоймах України майже немає гігантських сомів, вага яких перевищувала б 100 кілограмів, бо їх виловлюють у дрібнішій вазі. Про це розповіла іхтіолог Інституту зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України Юлія Куцоконь, передають Патріоти України. Вона...