
Квасоля - одна з найдавніших бобових культур. Вона дуже корисна для організму кожного з нас і прекрасно доповнює страви, які всі ми дуже любимо. Квасоля містить до 25% білка, засвоєння якого досягає 70-80%, передають Патріоти України.
Зараз якраз час заготовок на зиму, і Главред підкаже самий просто і смачний рецепт квасолі, як в магазині на зиму, щоб ваша майбутня зима була смачною. Квасоля є різних кольорів - біла, червона, чорна, стручкова квасоля. І всі види прекрасно підходять до борщу, супу, салатів, або просто як окрема закуска.
Вам потрібно:
Квасолю промити і залити водою на 6-8 годин, щоб зерна розбухли, можна залишити на ніч. Як тільки квасоля на зиму набухла, промиваємо добре під проточною водою, і ставимо на плиту для варіння.
Квасолю на зиму в томатному соусі варити приблизно годину. Для соусу у великій мисці потрібно з'єднати томатну пасту і воду, добре все розмішати. До отриманої томатної суміші додаємо сіль, і спеції за смаком. Нашу зварену квасолю перекладаємо в томатний соус і варимо приблизно 2 години на слабкому вогні.
Готову квасолю в томатному соусі перекладаємо в банки, попередньо ошпарені окропом. Відразу закочуємо і перевертаємо догори дном. Залишаємо для повного охолодження до ранку. Зберігати квасолю на зиму в томаті в прохолодному місці.
Власники електромобілів в Україні стикнулися з проблемою зареєструвати свої авто. Річ у тім, що у сервісних центрах не вистачає зелених державних номерних знаків, пише Auto Consulting, передають Патріоти України. У зв'язку з тим, що податкові пільги на...
З 14 грудня в Україні запрацював новий графік руху поїздів, який суттєво розширив можливості подорожей до країн Європейського союзу, передають Патріоти України з посиланням на офіційний Telegram-канал "Укрзалізниці". З набуттям чинності нового графіка...