Найстаріша у США: Жінка відзначила 116-річчя автопробігом - у неї вже 200 правнуків

Найстаріша людина в США - Хестер Форд з міста Шарлотт, Північна Кароліна - відзначила 116-річчя автомобільною вечіркою. Про це розповідає Мirror, передають Патріоти України.

На її день народження зібралися рідні та друзі. Людей просили залишати подарунки в кінці проїжджої частини. Пізніше їх зібрали і внесли в будинок. На питання, які подарунки вона хоче на день народження, Форд відповіла: "Все, що мені подарує хтось". У жінки 12 дітей, 48 онуків і 200 правнуків.

За словами її сім'ї, документи Бюро перепису населення США вказують на те, що вона народилася в 1905 році. Однак в іншому пакеті документів Бюро перепису йдеться, що в 1904 році.

Хестер вийшла заміж за свого чоловіка Джона Форда, коли їй було 14 років, в 1918 році. Джон помер у віці 57 років в 1963 році, тобто вона пережила його на 57 років і на даний момент вже прожила вдвічі довше за нього.

Вона стала найстарішим жителем США після того, як остання володарка титулу, мешканка Нью-Йорка Аелія Мерфі, померла в листопаді 2019 року у віці 115 років.

Форд сказала своїй онучці Мері Хілл, що вона не знає секрету свого довголіття. "Я просто живу правильно, все, що я знаю", - сказала вона.На сьогоднішній день найстарішим з нині живих людей є Кані Танака з Японії, йому 117 років. Найстаріша людина в історії - Жанна Кальман з Франції, яка дожила до 122 років і 164 днів і померла 4 серпня 1997 року.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...