Найзатятіші вболівальниці наших на Євро-2020: Як виглядають кохані футболістів збірної України

Збірна України з футболу 17 червня у другому турі чемпіонату Європи виборола важку перемогу над командою Північної Македонії і цим брерігла непогані шанси вийти з групи. Доки українські футболісти готувалися до матчу, їх підтримують не лише шанувальники, а й кохані.

Існує стереотип навколо образу дружини футболіста: вона має бути красунею і народжувати дітей. Серед наших спортсменів - більшість мають дружин або подруг модельної зовнішності і вже стали батьками. Про це пише видання Tabloid.

Головний тренер української збірної 44-річний Андрій Шевченко скоро святкуватиме 17-ту річницю шлюбу з моделлю 42-річною Крістен Пазік. Вона народила йому чотирьох синів.

Це фото Крістен запостила на підтримку української збірної перед матчем із Нідерландами 13-го червня

Наздоганяє Шевченка за кількістю нащадків і 31-річний півзахисник Андрій Ярмоленко, якому восени минулого року дружина Інна народила третього сина.

Схоже, Ярмоленко хоче бути як Шевченко та Бекхем
Мати трьох дітей Інна Ярмоленко зуміла зберегти ідеальну фігуру

30-річний півзахисник збірної Сергій Сидорчук уже теж багатодітний батько. Вони з дружиною Анною мають синочка і двох доньок.

Сидорчуки з трьома дітьми
Так Анна Сидорчук виглядає після трьох пологів

25-річний форвард збірної Роман Яремчук одружений із моделлю Христиною з 2017-го року. У липні 2019-го жінка подарувала йому сина.

Первісток Яремчуків міг народитися в Бельгії, у місті Гент, за команду якого грає форвард. Але Роман хотів, щоби син був українцем
Instagram дружини Яремчука сповнений її фото в купальниках і не тільки

24-річний півзахисник Олександр Зубков в січні цього року став батьком. Дружина Аня народила йому донечку. Пара одружилася у жовтні 2019-го.

Зубков - один із наймолодших гравців збірної, але вже і одружений, і з дитиною
До речі, Анна Зубкова закінчила Національний фармацевтичний університет в Харкові, а потім працювала в лабораторії і викладала в університеті

Незабаром стане татком і 24-річний захисник Олександр Зінченко. Його дружина-телеведуча Влада Седан нещодавно оголосила про вагітність.

Пара побралася навесні 2020-го. А влітку минулого року зіграла пишне весілля, на якому був навіть Андрій Шевченко.

Вагітна Влада на матчі України з Нідерландами

22-річний захисник Віталій Миколенко поки парубкує, але має красуню-дівчину. Вікторія Ассорова у 2017-му році закінчила школу в окупованому Криму.

Віталій та Віка до вівтаря поки не дійшли
Про діток пара, мабуть, іще теж не думає

25-річний захисник Микола Матвієнко з дружиною Ганною виховують донечку Марію, якій у серпні буде два роки. Instagram у дружини спортсмена закритий, але Микола часто хизується своїми дівчатками у своєму акаунті.

Доньці Матвієнків майже два роки
Вагітність узагалі не позначилася на фігурці Ганни

Гьорлфренд 18-річного центрального захисника Іллі Забарного зветься Ангеліною. Вона вивчає філологію у Київському національному університеті. До слова, Ангеліна - донька дружини шоумена Андрія Джеджули. Днями дівчина святкуватиме своє 19-річчя.

Серце Забарного підкорила майбутня філологиня

Білявка Інна - друга дружина крайнього захисника Олександра Караваєва. Парочка побралася минулого літа, а в лютому в них народився син.

І в Інни, і в Олександра також є по доньці від попередніх союзів. Караваєва є засновницею бренду шовкових піжам.

Інна - друга дружина Олександра Караваєва
Гаряча парочка!

Голкіпер Георгій Бущан був одружений із примою-балериною Христиною Шишпор, але кілька років тому красива пара, в якої є спільна донька Юлія, розлучилася. Ким тепер зайняте серце спортсмена - секрет, але торік у інтерв'ю Бущан проговорився, що в нього є дівчина, яка смачно готує.

Цікаво, що за красуня завоювала серце розлученого Бущана


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...