"Нам замполіт дозволив": Воїни ЗСУ біля Бахмута взяли в полон двох окупантів-наркоманів, ті "виправдалися" (відео)

Воїни Збройних сил України в районі Бахмута (Донецька область) захопили в полон двох російських військовослужбовців. Виявилося, що окупанти, перебуваючи на передньому краї, курили траву передають Патріоти України.

Відповідним відео поділився журналіст Юрій Бутусов. Кадри, зняті нашими воїнами, він опублікував у Telegram 25 липня.

На території, відбитій Силами оборони, наші воїни знайшли пристрій окупантів, який вони використовували для вживання наркотичних речовин. Бутусов пожартував, що росіяни "вели не надто здоровий спосіб життя".

Захоплені в полон солдати країни-агресора не заперечували вину, а натомість виправдалися дозволом від свого керівництва.

"Що ви, наріки?" – звернувся до зв'язаних російських штурмовиків воїн ЗСУ. "Нам замполіт дозволив", – відповів йому один з окупантів.

Додамо, що цьому солдату українські захисники дозволили закурити. Це ще раз доводить, що Сили оборони України дотримуються Женевських конвенцій у питаннях поводження з військовополоненими.

Українцям перерахують пенсії: Стали відомі деталі масштабної реформи

субота, 28 вересень 2024, 17:25

В Україні до кінця 2024 року мають ухвалити масштабну пенсійну реформу. В результаті мають збільшити пенсії тих, хто давно вийшов на заслужений відпочинок, передають Патріоти України. Про це під час години запитань до уряду у Верховній Раді розповіла м...

Автоцистерна, наповнена газом, врізалась у блокпост на Рівненщині, є жертва та постраждалі (фото)

субота, 28 вересень 2024, 16:42

Зранку 28 вересня у Рівненській області на трасі "Київ – Ковель – Ягодин" у блокпост врізалась автоцистерна, наповнена газом. Одна людина загинула, ще двоє – у лікарні. Про це у Facebook повідомила пресслужба обласного управління Національної поліції У...