Намагалася додатково заробити, але щось пішло не так: Тернополянка за день втратила 80 тис. грн

Жінка отримала повідомлення з пропозицією легкого заробітку. Потрібно було виконувати певні завдання та отримувати за це гроші. Про це повідомила поліція Тернопільської області, передають Патріоти України.

За один день жителька Тернополя втратила 80 тисяч гривень. Жінка спокусилася на пропозицію про додатковий дохід та потрапила у шахрайську пастку. Як встановили правоохоронці, в одному із месенджерів жінка отримала повідомлення від невідомої особи з пропозицією легкого заробітку. Потрібно було виконувати певні завдання та отримувати за це гроші. Умови були прості – переглядати відео, ставити вподобайки та залишати під ними коментарі.

Підробіток онлайн зацікавив жінку. Щоб отримати завдання, вона мала вкласти власні кошти, які їй обіцяли повернути з відсотками. Спочатку тернополянка внесла 300 гривень, натомість отримала 400 гривень. Азарт жінки зростав. За один день вона інвестувала у "справу" 80 тисяч гривень.

Проте після здійснення чергової трансакції тернополянка не отримала ні прибутків, ні можливості повернути вкладене, адже "роботодавці" більше на зв’язок не виходили та стерли усю переписку з нею.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи для встановлення причетних до шахрайської схеми осіб.

Поліцейські застерігають жителів краю від аферистів, які пропонують легкий заробіток в Інтернеті. "Не довіряйте випадковим людям, сумнівним оголошенням. Не вірте в обіцянки захмарних прибутків: просто так платити вам ніхто не буде. У жодному разі не перераховуйте гроші на невідомі вам рахунки та не розголошуйте свої особисті дані незнайомцям", - наголошують правоохоронці.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...