Намагався обдурити поліцію, але не вийшло: У Харкові 18-річний юнак вбив власну тещу (фото)

У Слобідському районі Харкова 25 серпня 18-річний хлопець убив свою 45-річну тещу. Він намагався видати злочин за розбійний напад на кафе й сам викликав поліцію, але копи викрили його. Про інцидент у четвер, 26 серпня, повідомила пресслужба ГУ Національної поліції в Харківській області на офіційному сайті, передають Патріоти України.

Уточнюється, що дзвінок від заявника надійшов на оперативну лінію 102 близько 20:40. Хлопець розповів правоохоронцям, що всередині орендованого кафе на проспекті Героїв Сталінграда він нібито знайшов убитою свою тещу. Юнак запевняв, що із закладу зникли гроші, алкогольні напої у великій кількості та кілька келихів.

Встановлено, що загибла – 1976 року народження. Її закривавлене тіло було зв'язане, а на голові був мішок. У підсумку під час слідчо-розшукових заходів було встановлено, що саме заявник, тобто зять покійної, під час конфлікту позбавив життя жінку. Жертва отримала множинні ножові поранення і численні удари по голові. Юнак намагався позбутися тіла, але коли йому це не вдалося, вирішив замаскувати злочин.

Копи вилучили речові докази та затримали юнака. Особу не розкривають, відомо лише, що проживає він у Харкові. Суд повинен обрати йому запобіжний захід.

Розслідування розпочато за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне злочинець може сісти у в'язницю на термін від семи до 15 років.

Проспект Героїв Сталінграду

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...