Намагався просити в колеги вибачення? Український актор, яким замінили лице росіянина в серіалі, прокоментував скандал, а потім видалив пост

Видалене відео зберіг і оприлюднив інший актор, Петро Крилов, який раніше розповів, що в українському серіалі Останній лист коханого, який мав вийти на СТБ, за допомогою технології діпфейк змінили російського актора Прохора Дубравіна, передають Патріоти України.

Після того, як у Мережі спалахнув скандал через рішення авторів серіалу Останній лист коханого, що був знятий СТБ до початку повномасштабного вторгнення, вдатися до технології діпфейку, щоб замінити російського актора Дубравіна, який підтримує війну Росії проти України, телеканал повідомив, що переносить прем'єру серіалу і проведе додаткові консультації.

Актор Дмитро Сарансков, що замінив Дубравіна, також вирішив прокоментувати ситуації, що скалася, проте дуже швидко видалив відео зі своїм коментарем. Проте його встиг зберігти інший актор Петро Крилов. Він поширив відео, яке супроводив власним коментарем. Актор вважає, що «краще б Сарансков мовчав».

«Шановне суспільство, у мене немає звички відповідати на повідомлення від незнайомих людей. Але, коли близькі пишуть з проханням звернути на щось увагу, то, звісно, це не можна ігнорувати. Я також, як і ви, чекав на офіційну відповідь каналу. Дочекались.

Тому зараз я готовий відповісти на два головних запитання. Перше: «Чому мовчить Дмитро Сарансков?». Я мовчу, тому що в цьому випадку є така юридична підстава, як NDA (угода про нерозголошення — nv.ua). Можете загуглити та почитати, що буває за її порушення. І друге запитання: «Як я на це погодився?». А погодився я на це тому, що мені обіцяли, що моя участь в цьому допоможе позбавитись російського актора в українському серіалі.

Зараз я хочу вам нагадати, що в нашій індустрії є деякі люди, які незалежно від того, що вони обіцяють, вважають, що актор і його репутація — це лише витратні матеріали. І ви знаєте, я щиро сподіваюся, що настане той ранок, коли ми з вами прокинемось в переможній Україні, усвідомлюючи, що головна цінність, яка у нас є — це люди. Слава Україні!" — сказав Сарансков.

У своєму відео Петро Крилов не повірив словам Саранскова, бо раніше він читав коментар, який той залишив у Прохора Дубравіна, виправдовуючись, що був не в курсі, що замінює його.

«Тобто він спочатку збрехав, потім зник, а потім повернувся і ви*рав якусь таку несусвітню ху*ню, що мені навіть важко це коментувати», — зазначив він.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...