"Напричащався": На Буковині п'яний митрополит сів за кермо і потрапив у ДТП, - ЗМІ

Поблизу села Струмок 9 серпня водій не впорався з керуванням автомобілем Lexus, та з'їхав в кювет. В результаті аварії водій та його 58-річний пасажир отримали травми та були госпіталізовані, передають Патріоти України з посиланням на поліцію Чернівецької області.

Священник Роман Грищук повідомив у своїй соціальній мережі, що в ДТП на Буковині був митрополит УПЦ МП Михайло Жар, який був нетверезий. Грищук зазначив, що після святкування на престольному святі священники настільки напилися, що ледве стояли на ногах.

"Помолились, а потім вирішили трохи зцілитися на престольному святі. І так назцілювалися, так напричащалися, що дехто ледве стояв на ногах. Але для справжніх служителів московського патріархату така незручність зовсім не перешкода. Тож владика Лонгін мужньо сів за кермо Лексуса, що належить керівнику клініки Св.Луки при Банченському монастирі – отцю з дивним ім’ям Кльопа (ну насправді в миру він Тодор Мігаєсі). Але далеко від’їхати не вдалося – всього за 25 км п’яний як чіп Жар не справився з керуванням і злетів просто із залізничного переїзду в селі Струмок", - написав він.

За його словами, машина сильно пошкоджена, і митрополит наразі в реанімації. Грищук додав, що священники намагаються приховати ДТП, але свідки є, і вийти з ситуації їм не вдасться.

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...

Заробітчанам на замітку: Скільки можна заробити в Польщі за місяць та де можна влаштуватися

середа, 14 серпень 2024, 22:30

Яка середня заробітна плата в Польщі, скільки та на яких вакансіях можуть заробити українці, передають Патріоти України. Переселенці з України, що тікають від війни, вибираючи країну прихистку, звертають увагу не лише на розмір соціальної допомоги, а й...