"Тому що послідовний": Нардеп Брагар, який запропонував оплатити комуналку собакою, влип у новий скандал

Наразі Євген Брагар видалив своє повідомлення в Facebook про нову ініціативу, хоча його найвідданіші «шанувальники» встигли зберегти скріни.

Євген Брагар. Фото: соцмережі.

«Слуга народу» Євген Брагар, який раніше потрапив в гучний скандал, запропонувавши пенсіонерці продати собаку в рахунок оплати газу, написав офіційне звернення до Міністерства освіти і науки з пропозицією ... скасувати вивчення історії України в 5-му класі, повідомляють Патріоти України.

В обґрунтування своєї «революційної» пропозиції депутат вказав, що курс історії за 5 клас є «поверхневим і низькоформатним», тому від предмета цілком можна відмовитися заради зниження навантаження на учнів. Тим більше, що останнє депутат, який є членом комітету Ради з питань свободи слова, назвав таким, що «перевищує всі санітарні нормативи».

Наразі Брагар видалив своє повідомлення в Facebook про нову ініціативу, хоча його найвідданіші «шанувальники» встигли зберегти скріни. Серед них опинився і колишній нардеп Борислав Береза. «Те, що ми про цього чудо-депутата ще почуємо, - це безперечно. Чекаю нових його пропозицій і ідей», - написав він.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...