"Нас перемогла російська попса та реп": Потап вибачився за кліп Дорофєєвої, а далі наговорив нісенітниці (відео)

Після кількох днів критики та палких дискусій у соцмережах Потап записав відео та вибачився за новий кліп Наді Дорофєєвої до пісні Gorit, в якому співачка співає і танцює на Алеї Героїв Небесної Сотні в Києві, передають Патріоти України.

За словами Потапа, його команда допустила помилку. "Не подумали, не вгледіли, не хотіли нікого образити, - запевнив він в Instagram. - Вибачте. Це наша помилка". Далі продюсер вирішив відповісти і на критику з приводу фіта його гурту Mozgi з російською телеведучою Ольгою Бузовою, яка користується в Україні не найкращою репутацією, до того ж регулярно відвідує окупований Крим всупереч законам України. І це був момент, на якому варто було просто закінчити запис. Але ні.

"Коли я побачив український чарт Apple Music, я був у шоці. Нас перемогла російська попса та реп, це варто визнати. Як потрапити на слух нашому слухачеві? Треба бути модним. Треба бути Єгором Крідом, Моргенштерном або привернути увагу якоюсь витівкою", - заявив Потап. Саме тому йому прийшла ідея записатися з Бузовою. "Якою б вона не була", - додав він.

Фіт з Бузовою Потап назвав "шансом розширити свою аудиторію" та "потрапити до українських чартів", так як ведуча нібито є однією з найвпливовіших персон російського шоу-бізнесу. "Експансія української музики починається не з треків українською, а з присутності. Нас немає. Артисти їдуть з України, а ті, хто залишається, потрапляє під прес таких долбодятлів, як ти", - продовжив продюсер, звернувшись до критиків

Далі Потап запевнив, що навчить своїх фоловерів любити Україну, так як вважає, що одночасно можна любити і його, і країну. "Ви не лідери, не можете повести країну вперед, ви тільки гальмуєте своєю поляризацією суспільства всіх нас, - додав він. - Нам потрібні інші люди. Такі як я. Які вміють працювати. Все, на що ви здатні, - це обсмоктувати мої рухи".

Потап запевнив глядачів у соцмережі, що буде робити в своїй країні все, що йому заманеться, а українці все одно будуть його підтримувати, тому що його перемоги - це перемоги кожного жителя цієї країни: "Я, заслужений артист України, вважаю, що можу записуватися з ким завгодно, якщо це приносить користь моїй країні [...] Я - справжній козак. У вас немає такого лідера, як я. Я справжній. Я - ваш новий президент. Звикайте до цієї думки".

Продюсер закликав українців перестати заздрити успіхам інших та навчитися радіти спільним перемогам. Далі прозвучала фраза, за яку в коментарях Потапу дісталося найбільше: "Україна воює кожен день, а ви так і не навчилися поважати один одного".

Потап похвалився компанією Mozgi Entertainment, яка налічує понад 100 співробітників, закликав вчитися у нього розвивати бізнес, країну, а всім незгодним - визнати свою безпорадність: "Я відчуваю цей біль. Цей смуток. Я відчуваю солону сльозу України. Я з вами. Я українець".

У коментарях дискусії розгорілися з новою силою. Люди не приховували подиву та роздратування, так як не зрозуміли, як прийняття Ольги Бузової має навчити українців поважати один одного, а вже тим більше посприяти миру в країні. "А фіт з Газмановим буде?" - поцікавилися під постом.

Дісталося Потапу і за згадку попиту на російську попсу: "Потап скаржиться, що чартах лідирує російська попса і робить таку ж російську попсу. Геніально", - вказали в одному з коментарів. Такі справи.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...