"Наши просто твари": Російський окупант зізнався, що росіяни ґвалтують дітей та жінок в Україні

Російські окупанти продовжують знищувати мирне населення України. Вороги ґвалтують жінок та дітей, а потім розстрілюють їх. Про це один із російських солдатів розповів у телефонній розмові зі своїм знайомим. Аудіоперехоплення опублікував у YouTube радник голови МВС Антон Геращенко, передають Патріоти України.

"Наші тварюки. Наші танкісти, троє людей, зґвалтували 14-річну і матір її. Взагалі трохи інший статут, під розстріл. Але у нас командир просто поставив їх на перехрестя, яке завжди бомблять. Таких випадків дуже багато", – каже окупант.

За його словами, росіяни активно займаються мародерством і "забирають усе, що є дорогоцінним". При цьому окупант визнає, що ЗСУ дають потужну відсіч армії РФ. "Вони у нас виграють на всіх напрямках. Весь кисень нам перекрили. Перекрили нам їжу, воду, постачання, снаряди тощо. Взяли нас у кільце і спокійно сидять. А ми не можемо ні назад, ні вперед", – скаржиться ворог.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.