Науковці переконані, що покоління X розумніше і креативніше за мілленіалів

Хоча в останніх є свої переваги, наприклад, вони здатні засвоїти більшу кількість інформації за більш короткий термін.

Роботодавці схильні наймати мілленіалів, тому що вважають їх найкращими співробітниками за всіма показниками. Але вчені з Гарварду заявляють, що є як мінімум три області розумової діяльності, в яких покоління Х (люди від 40 до 50 років) краще за всіх інших. І ці області мають вирішальне значення для бізнесу, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Дані для дослідження збирали кілька років на спеціальних сайтах - користувачам пропонували протестувати когнітивні здібності. Таким способом вдалося зібрати відповіді понад 3 мільйони осіб. Ось у чому відзначилося покоління Х:

  • Математика
З віком навик рішення арифметичних задач стає тільки краще. Люди, які можуть швидко вести підрахунки в розумі, можуть успішно працювати зі статистикою і аналітикою, а також швидше знаходити помилки в таблицях.
  • Розуміння суті
Ближче до 50 років у людини, як правило, накопичується багато знань з широкого кола предметів. З'являється можливість краще розуміти взаємозв'язок між предметами, а найголовніше - пояснювати це іншим. Саме тому представники покоління Х стають кращими наставниками, ніж їх молодші колеги.
  • Творчість
Для творчих людей характерно створювати свої найкращі творіння саме в зрілому віці, показало дослідження. А так як творчий потенціал - це джерело інновацій для будь-якої компанії.
В цілому вчені зробили висновок, що не варто скидати покоління Х і бумерів з рахунків, віддаючи перевагу мілленіалам і зумер. Хоча в останніх є свої переваги, наприклад, вони здатні засвоїти більшу кількість інформації за більш короткий термін.

"Я вчора розмовляв із польським журналістом": Політолог пояснив, в якому випадку Польща може депортувати українців

четвер, 25 квітень 2024, 17:30

Політолог Володимир Фесенко пояснив, чому міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив про те, що його країна готова допомогти Україні повернути військовозобов’язаних. Він вважає, що це – відображення настроїв населення Польщі. Про це Володими...

Українців зможуть бронювати від мобілізації через "Дію": Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 17:22

Кабінет Міністрів розробляє новий порядок бронювання військовозобов'язаних, планується, що це можна буде зробити через "Дію", передають Патріоти України. Як пише «Форбс», про це повідомила перша віце-прем'єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко, я...