Науковці в шоці: Знайдено кістку найбільшого звіра в історії (фотофакт)

Дослідники виявили стегнову кістку невідомої тварини.

Стегнову кістку самого великого звіра вчені знайшли під час розкопок у Франції. Вона важила близько 508 кіло і була розміром з людину, передають Патріоти України з посиланням на Daily Star.

Передбачається, що при житті істота було близько 30 метрів заввишки, що відповідає пропорціям динозаврів виду Патаготітан. Однак точна належність і достовірність знахідки ще не встановлена.

Неподалік стегнової кістки палеонтологи також розкопали фрагмент тазу, до якого вона, швидше за все, колись кріпилася.

Куратор Музею Ангулема Жан-Фрасуа Турнепіш зазначив, що фрагмент тазу дійсно величезний, а також, що він досить добре зберігся.

"Ми можемо побачити місце, до яких кріпилися м'язи та сухожилля. Не часто вдається знайти настільки великий фрагмент, який може розвалитися на шматки під своєю вагою", додав палеонтолог із Паризького історичного музею Рено Аллан.

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...

Аби створити відчуття кризи: Samsung запровадив 6-денний робочий тиждень

вівторок, 23 квітень 2024, 16:48

Samsung Group запровадив шестиденний робочий тиждень для керівників всіх підрозділів компаній. Головною причиною є труднощі в бізнесі. Про це повідомляє Business Insider, передають Патріоти України. Деякі керівники підрозділів почнуть працювати за нови...