"Навальний - не бутерброд, мені глибоко байдуже, що з ним", - авторка проєкту "Рагу.лі"

Тетяна Микитенко нагадала, як висловився сам отруєний опозиційний політик про анексію українського Криму.

Такі, як Дмитро Гордон, затягують в український інформаційний простір росіян. Про це сказала журналістка, авторка проєкту "Рагу.лі" Тетяна Микитенко, передають Патріоти України.

"Він кожне інтерв'ю починає зі слів: "Нас буде дивитися широка аудиторія, тому давайте перейдемо на російську мову". Його не цікавить українська публіка і не треба це імітувати. Вони розширюють аудиторію, хоча кількість це не означає якість. У Гордона мета – покрити якомога ширше стадо. Затягує у наш інформаційний простір росіян. Остання – Альона Водонаєва. Кому вона цікава в Україні?", - запитує журналістка.

"Відкрила вранці facebook – новина про Навального. Про нього можу сказати: Крим не бутерброд (у 2014-у році, після того як Росія окупувала Крим, росіянин Олексій Навальний заявив: "Крым – это бутерброд с колбасой, что ли, чтобы его туда-сюда возвращать?". - ред.), Навальний - не бутерброд, мені глибоко байдуже, що з ним. Мене цікавлять мої інтереси. А якщо вже завоювати іноземні ринки, то завойовуйте їх у всі боки. А то завойовують один-єдиний російськомовний", - каже Тетяна Микитенко.

Джерело: Gazeta.ua

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...