Навіть дивитися страшно: Дівчина так захопилася пластикою, що стала схожа на ляльку. Лікарі просять зупинитися (фото)

Австралійська модель Тара Джейн одержима пластичними операціями і прагне довести свою зовнішність до "ідеалу". У дівчини в планах ще кілька процедур по збільшенню грудей і губ, але лікарі попереджають, що це небезпечно для її здоров'я, передають Патріоти України.

Першу пластику австралійка зробила у віці 20 років - це був подарунок тата на день народження, пише Blesk. Дівчині так сподобалося, що вона стала регулярно лягати під ніж хірурга. Тара настільки перекроїла свою зовнішність, що стала схожа на ляльку.

У планах у Джейн є ще збільшення грудей на кілька розмірів. Але лікарі не хочуть братися за ризикову операцію, оскільки Тара занадто худа, щоб перейти до ще більших об`ємів. На думку медиків, подальші хірургічні втручання небезпечні для її здоров'я.

Чи прислухалася модель до порад хірургів, невідомо. Але, з огляду на її одержимість, можна припустити, що дівчина знайде вихід з цієї ситуації.

Сьогодні Тара пишається своєю зовнішністю, про що свідчать знімки в її Instagram . Сторінка моделі рясніє відвертими фотографіями з акцентом на груди та губи.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...