Навіть не зупинився: У Луганську окупант на бензовозі переїхав насмерть жінку (моторошне відео)

У тимчасово окупованому Луганську сталася жахлива аварія - російський загарбник за кермом бензовоза кілька днів тому переїхав насмерть жінку, яка переходила дорогу пішохідним переходом, передають Патріоти України.

Моторошне відео опублікували у Мережі, пише «Військовий кур'єр».

Як видно на кадрах, бензовоз окупантів проїхав на червоне світло і наїхав на жінку на переході. Після наїзду водій навіть не зупинився, а просто продовжив рух.

Як пишуть очевидці, жінка, яку збив бензовоз, загинула на місці. На відео також видно, що після аварії тіло жінки тривалий час лежало на дорозі — водії автомобілів та перехожі не поспішали надати першу домедичну допомогу, або, бодай викликати швидку допомогу.

Мобілізація в Україні триває: Чи потрібно пред'являти військовий квиток під час відвідин сервісних центрів МВС

понеділок, 20 травень 2024, 9:55

З 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію, але це жодним чином не вплине на обслуговування чоловіків у сервісних центрах МВС. «Під час звернення до сервісних центрів МВС чоловіки призовного віку отримуватимуть послуги без пред’явлення вій...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...