Наводить жах на окупантів: У Сімферополі лікаря заарештували за рінгтон "Червона калина"

У тимчасово окупованому Сімферополі росіяни відправили під адміністративний арешт керівника Сімферопольської клінічної лікарні Андрія Перелигіна через рінгтон на телефоні з піснею "Червона калина" Про це повідомляє "Крим.Реалії", передають Патріоти України.

Російський Telegram-канал "Крымский СМЕРШ", який допомагає спецслужбам РФ переслідувати кримчан із проукраїнською та антивоєнною позицією, опублікував відео, зняте силовиками під час слідчих дій.

Так, на відео видно, як кілька озброєних силовиків приходять додому до лікаря Андрія Перелигіна, але не застають його там. На іншому - силовики вже перебувають у робочому кабінеті лікаря та разом з ним складають протоколи.

"Андрій Віталійович чекав на ЗСУ, персонал лікарні повідомляв, що скоро армія України звільнить Крим, а всіх прихильників "русского мира" повісять. Також він неприємно відгукувався про учасників "СВО", грубив їм і називав окупантами. На телефоні як рінгтон стояв гімн забороненого "Азова" "Червона калина", були заставки націоналістичного змісту", - написав російський канал.

Натомість Київський районний суд Сімферополя визнав Андрія Перелигіна винним за двома статтями - 20.3.3 КоАП РФ (дискредитація Збройних сил Росії) та частини 1 статті 20.3 КоАП РФ (пропаганда чи публічне демонстрування нацистської атрибутики або символіки).

Суддя призначив лікарю покарання у вигляді 15 діб адмінарешту та штрафу в 50 тисяч рублів.

Марічка Падалко вперше розповіла, як підзвітний Коломойському московський менеджмент "1+1" виживав її з телеканалу

понеділок, 7 жовтень 2024, 19:39

Телеведуча ТСН новин на каналі "1+1" Марічка Падалко в інтерв’ю Аліни Доротюк розповіла, як її ледь не звільнили з роботи, передають Патріоти України. За її словами, подія мала місце у період 2010-2013 років. Тоді Марічка Падалко мала лише 10 хвилин н...

В Україні скоротили термін явки до ТЦК за повісткою: Адвокат пояснив, як це вплине на мобілізацію

понеділок, 7 жовтень 2024, 18:30

Від 1 жовтня скорочено термін явки до ТЦК за повісткою, але це загалом не вплине на процес мобілізації. Про це сказав адвокат, голова адвокатського об’єднання "Кравець і Партнери" Ростислав Кравець в ефірі "Апостроф TV", передають Патріоти України. "Бу...