Назад у "совок": У Кремлі хочуть запровадити податок на бездітність для мешканців окупованих територій України

Російська влада запропонувала ввести податок на бездітність для жителів тимчасово окупованих українських територій. Про це повідомляє Центр національного спротиву (ЦНС), передають Патріоти України.

"На Росії вирішили піти шляхом кривавого маршала Жукова і будуть змушувати народжувати гарматне м’ясо для воєн, які розв’язує Кремль. Йдеться про запровадження податку на ті сім’ї, які не мають дітей", - наголосили у Спротиві.

За їхніми даними, з таким законопроєктом виступив депутат російської державної думи Андрій Гурульов.

Зокрема, чиновник пропонує у майбутньому витрачати закумульовані кошти нібито на "патріотичне" виховання дітей-сиріт. "Тобто готувати майбутній мобілізаційний ресурс для міністерства нападу РФ", - зазначають у ЦНС.

В Україні вже скоро стартує пенсійна реформа: Чого чекати громадянам і чи стане краще

понеділок, 7 жовтень 2024, 9:48

В Україні оголосили про запуск пенсійної реформи в Україні з 1 липня 2025 року, а також презентовано новий вебпортал соціальних послуг і програму єПотенціал. Реформа передбачає перехід до накопичувальної пенсійної системи, яка стане ефективною лише чер...

Тариф на світло змінився, але частина українців будуть платити менше: Ось кому пощастило

понеділок, 7 жовтень 2024, 9:33

Багато хто з споживачів знає, що тариф на електрику зросте вже з 1 листопада. Проте, для частини українців він змінився вже з початку жовтня — але, навпаки, в сторону зменшення. Про це говориться в додатках до постанови Кабміну № 632, передають Патріот...