Бережіться! Названо предмети, які потрібно дезінфікувати насамперед у готелях

Через пандемію коронавірусу правила подорожей сильно зміняться. Зовсім скоро багато країн відкриє кордони для туристів, але їм доведеться бути обережними й стежити за тим, щоб навіть у готельному номері було чисто, передають Патріоти України. Розповідаємо, як правильно продезінфікувати кімнату в готелі.

Чим дезінфікувати

Як повідомляють вчені, коронавірус найкраще вбивають антисептики з вмістом спирту понад 60% або простий спиртовий розчин. У разі, якщо подібних засобів немає під час поїздки, можна обробити поверхні мильним розчином.

Що дезінфікувати

Коронавірус залишається на всіх поверхнях, до яких торкається людина. Найчастіше це ручки дверей, тому передусім обробіть вхідні двері та ручки з обох боків.

За статистикою, найбруднішим місцем у готелі вважається техніка. Також обробіть весь посуд і поверхні тумбочок, столів і комодів. Не забудьте про сантехніку: раковину, лійку та важіль душа і обідок унітазу.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...