"Називати "сином поліцая" Медведчука можна": Кіпіані різко висловився про вирок суду, українців закликають до флешмобу

Вахтанг Кіпіані розповів, що суддя Марина Заставенко постановила вважати неправдивими 6 епізодів з його книги "Справа Василя Стуса". Про це журналіст, історик та письменник, автор книги "Правда Василя Стуса" Вахтанг Кіпіані написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Іменем України". Суддя Заставенко вирішила, що 6 епізодів книги "Справа Василя Стуса" є неправдою. Два смішних моменти - не можу тепер згадувати всує тов. Медведчука, але називати "сином поліцая" можна", - прокоментував Кіпіані та додав рішення суду до допису.

Нагадаємо, в Дарницькому суді розглядалось 9 епізодів згадування адвоката Василя Стуса Віктора Медведчука у книзі Кіпіані. Суд задовольнив позов Віктора Медведчука за шістьма епізодами.

Рішення суду у справі вступить в силу після розгляду в суді апеляційної скарги.

У мережі пропонують долучитися до флешмобу для того, щоб більше людей дізналось про книгу "Справа Василя Стуса", яку заборонив поширювати Дарницький суд Києва за позовом лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука без його дозволу Про це повідомив журналіст Денис Казанський.
"Єгор Фірсов запропонував продемонструвати Медведчуку, що таке "ефект Стрейзанд" та замутити флеш-моб. Кум Путіна хоче, щоб інформація з книги про його злочини не розповсюджувалася. Що ж, давайте зробимо все, щоб про цю книгу та про "подвиги" лідера ОПЗЖ дізналася вся країна - від школяра з Краматорська до бабці з села Великі Кошарища", - написав журналіст.

"Давайте купувати книгу, писати про неї, не забуваючи звісно про роль Медведчука у справі Стуса та намагання приховати правду про це. Розміщуйте фотографії книги, робіть репости, рекламуйте її всюди, де зможете. Ми маємо зробити "Справу Василя Стуса" найбільш відомою книгою десятиліття", - закликав Казанський.

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...