Не без опадів: Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні у вересні

З третього тижня вересня в Україні варто очікувати похолодання.

Погода в вересень-2019 в Україні буде теплою і з помірними опадами. Перший тиждень вересня 2019 року обіцяє бути дуже комфортною, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Метеопрог".

Спекотною погода не буде, але буде гарною для прогулянок на свіжому повітрі. Максимальна температура повітря протягом дня буде в межах +20...+23°, а мінімальна: +12...+16°. Значних опадів не очікується.

Другий тиждень вересня не принесе суттєвих метеорологічних змін, і буде схожим на перший. Але дощі посиляться.

Третій тиждень вересня 2019 року принесе в Україну з незначне похолодання. Максимальна температура опуститься до 15-19 градусів. Мінімальна температура становитиме +8...+11°.

Четвертий тиждень вересня буде погожим, проте очікується похолодання. Вдень температура буде досягати максимум +15...+17°, мінімум +8...+10°. Інтенсивних дощів не очікується.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...