"Не будь бабою, поїхали": У Хмельницькому стався новий скандал із ТЦК (відео)

Відео події із ТЦК у Хмельницькому зафільмували і виклали у публічний доступ. Що саме трапилося розповіли журналісти в ексклюзиві TSN.UA, передають Патріоти України.

Новий скандал із ТЦК

Мережу збурило нове відео свавілля представників територіального центру комплектування: чоловіки у формі - чоловіка у цивільному силоміць намагалися змусити встати і йти, здогадайтесь куди.

На відео чутно, як чоловік проситься на медкомісію, бо певнить - минулого разу замість огляду відразу отримав штампи. Але кому ті пояснення треба.

Та чоловіка слухати особливо не бралися, з боку за тим, що відбувається споглядали і поліцейські. А представники ТЦК вигукують: “не будь бабою”.

Цей скандал в регіоні не вперше

Подія сталася на Хмельниччині і подібний скандал у регіоні трапився не вперше. У липні 2023 року мережею теж поширилося відео, на якому працівники ТЦК увірвалися до будинку і погрожували зламати ногу чоловіку.

Що кажуть в ТЦК?

А от щодо “свіжого” скандалу - то обласний ТЦК досі не відреагував, нічого невідомо і про подальшу долю чоловіка з відео.

Джерело: ТСН.ua

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...