Не долетіла до Вашингтона: У окупованому Криму ракета "Сармат" "влучила" в автобус (фото)

В тимчасово окупованому Севастополі надувна ракета "Сармат", яка була призначена для удару по Вашингтону, "влучила" в автобус. Смішне фото публікують у Мережі, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як громадянин Росії з невідомих причин перевозив на даху свого автомобіля надувну міжконтинентальну балістичну ракету "Сармат" із надписом "На Вашингтон, США - ворог". В якийсь момент відбулося зіткнення двох транспортних засобів - ракета "влучила" в автобус.

Коли зроблено фото - невідомо. Однак користувачі соцмережі припускають, що це свіжа світлина.

Зауважимо, російський диктатор неодноразово погрожує ядерною зброєю, зокрема ракетою "Сармат". Так, під час візиту американського президента Джо Байдена до Києва 20 лютого Росія нібито провела випробувальний запуск міжконтинентальної балістичної ракети "Сармат". Втім, у США спростували цю інформацію.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...