"Не люблю "хохлів-бандерівців": У Білорусі суд виніс вирок кухареві, який відмовився обслужити українця

Костянтина Горчакова засудили до штрафу на суму близько 1000 гривень.

Сергій Бахун. Фото: Радіо Свобода.

У Білорусі винесли вирок кухарю кафе Galaxy Костянтину Горчакову, який відмовився обслуговувати мінського підприємця Сергія Бахуна і назвав його "бандерівцем", передають Патріоти України.

За інформацією "Радіо Свобода", чоловіка засудили до штрафу на суму близько 1000 гривень. Конфлікт між кухарем і підприємцем стався 14 січня, коли Бахун з дочкою зупинився в придорожньому кафе близько Івацевич. За словами Бахуна, кухар називав його не тільки "бандерівцем", але і "хохлом і фашистом", після чого відмовився обслуговувати.

"Хохли, бандерівці, фашисти - він кілька разів говорив. Що спалили Хатинь... говорив емоційно, голосно, переходячи на крик в нашу сторону. Валіть звідси, говорив, зараз викину вас. Я зрозумів, що краще піти, щоб конфлікт не розгорівся, тим більше зі мною була дочка", - розповів потерпілий.

Сам обвинувачений вважає, що суперечку почав Бахун. "Замовлення ще не надійшло, і починаються розмови - був би Радянський Союз, не було б твого бізнесу. Я кажу - при Радянському Союзі все було чудово. І робота була, і справедливість, і зарплати були однакові. Ось і пішло... розмову першим почав Бахун. Я йому так і сказав - он що у сусідів робиться, хочете, щоб і тут таке було? Розвалили країну, і тут хочуть розвалити. І сказав, що годувати не буду, тому що їх я не годую", - розповів він.

Зазначимо, що кафе Galaxy існує близько 20 років. Воно розташоване на березі Яглевицького озера на 153 кілометрі траси Брест-Мінськ.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...