"Не можна мати усе, що хочеш": Меган Маркл поскаржилася, що їй забороняли носити прикраси на власний смак (фото)

Напередодні виходу нової книги про Меган Маркл і принца Гаррі, подробиці з якої раніше публікувала британська газета The Times, журналісти американського журналу People в свою чергу висвітлили деякі деталі біографії герцога і герцогині Сассекських під назвою «У пошуках свободи», написаної Омід Скобі і Керолін Дюран, передають Патріоти України.

Так, в ній стверджується, що Меган була незадоволена тим, що королівський палац з самого початку намагався контролювати її життя - настільки, що навіть забороняв їй носити прикраси на власний смак. У грудні 2016 року, ще майже за рік до оголошення про заручини з Гаррі і через місяць після офіційного підтвердження їхнього роману, Меган з'явилася на публіці в золотому намисті, прикрашеному буквами М і H - ініціалами їх імен Meghan і Harry. І ніяк не очікувала реакції, яку це спричинило. Актрисі серіалу «Форс-мажори» зателефонував королівський радник, який фактично відчитав її за вибір прикраси. Їй сказали, що вибір подібного намиста лише заохочує фотографів переслідувати Меган і підігріває інтерес до неї преси - на тлі того, що Гаррі публічно закликав ЗМІ залишити в спокої його дівчину. Радник також порадив робити вигляд, ніби Меган не помічає камери і не посміхатися папарацці.

Під час бесіди з представником палацу Меган «мало говорила, вважаючи за краще просто слухати». Однак, повісивши трубку, вона відчувала себе пригніченою, її переповнювали емоції. «Хоча вона знала, що у радника були благі наміри, це було надто - сюрреалістичне почуття, що хтось із офісу її бойфренда вказує їй, які носити прикраси і інструктує не посміхатися фотографам», - написано в книзі.

Автори біографії також спробували прояснити питання про сварку, викликану вибором діадеми для весілля. Повідомлялося, що напередодні свого вінчання Гаррі і Меган приїхали в Букінгемський палац вибирати тіару для нареченої. Меган сподобалася діадема зі смарагдами. Однак їй не дали прикрасу. Гаррі розлютився, коли дізнався, що його нареченій відмовили в бажаному. Принц почав скандалити з персоналом. Нібито довелося втрутитися особисто Єлизаветі, яка заявила, що американка отримає «те, що їй дають» і що вона не може «мати все, що хоче». Королева також попередила Гаррі, що у його обраниці «важкий» характер.
У книзі йдеться, що конфлікт в зв'язку з приміркою діадеми дійсно мав місце. Однак в нього не були залучені королева і Меган. Насправді, стверджують автори, Гаррі пред'явив претензії стилісту, кравчині і довіреній особі Єлизавети II - Анджелі Келлі, яка, як вважав принц, ставить палки в колеса при виборі прикраси для його дружини.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...