Не минуло й півроку: Скандальна блогерка Діденко закрутила новий роман після трагічної смерті чоловіка (фото)

Російська Instagram-блогерка Катерина Діденко, яка в лютому 2020 року втратила чоловіка на вечірці із сухим льодом, закрутила новий роман, передають Патріоти України.

Після смерті Валентина Діденка неодноразово з'являлися чутки, що зірка, відома як "аптечний Ревізорро", з кимось зустрічається. Нещодавно жінка опублікувала в Instagram-акаунті фото з чоловіком, який її обнімає, але сам стоїть спиною.

"Є речі, в яких я боюся зізнатися сама собі. І, мабуть, це одна з них ", – написала блогерка у stories на питання підписників, чи є у неї кохана людина.

Фанати також зацікавились, чи відчуває вдова почуття до загиблого чоловіка. Діденко не стала заперечувати, що дуже сумує за Валентином, але їй потрібно жити далі.

Як пише "СтарХіт", кілька тижнів тому блогерку помітили на відпочинку разом з актором Владом Черних. Тоді зірка пояснила, що він допомагає їй з дітьми, але після цього чоловік все частіше став з'являтися в публікаціях Діденко.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...