Не минуло й року після розлучення: Володимир Остапчук зробив пропозицію своїй дівчині (фото)

Український телеведучий Володимир Остапчук одружується вдруге. Шоумен зробив пропозицію своїй обраниці, нотаріусу Христині Горняк лише через рік після їхнього знайомства. Дівчина погодилася. Про заручини закохані повідомили в своїх Instagram Stories. Також ведучий поділився романтичними знімками з Viva! Заручини відбулися 19 серпня, в Стамбулі, передають Патріоти України.

У річницю знайомства Христина вирішила зробити коханому сюрприз - поїздку до Туреччини. А Володимир, судячи з усього, в цей час готував свій. Під час прогулянки на яхті Остапчук встав на одне коліно і запропонував коханій стати його дружиною. У настільки романтичній обстановці Христина відповіла йому "так".

Судячи по знімках, ведучий презентував своїй коханій каблучку Tiffany з діамантом.

35-річний Володимир Остапчук та 33-річна Христина Горняк познайомилися 19 серпня 2019 року на весіллі в Італії. Роман пари розвивався швидко: через місяць після знайомства закоханих бачили в Парижі, а в жовтні вони разом святкували день народження в Стамбулі. З травня 2020 року ведучий та нотаріус стали жити разом.

Для Остапчука це буде другий шлюб, а ось Горняк під вінець піде вперше. До знайомства з Христиною шоумен 12 років був одружений з Оленою Войченко, яка народила йому двох дітей. З першою дружиною ведцчий офіційно розлучився в березні 2020 року.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...